Bugun...



Gümüşhane Ehl-i Beyt Kültür Merkezi Hizmete Açıldı + FOTO

Gümüşhane Ehl-i Beyt Kültür Merkezi - Eylül / 2021

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2021 17:04

Gümüşhane Ehl-i Beyt Kültür Merkezi Hizmete Açıldı + FOTO

Senelerdir Karadeniz bölgesinin Gümüşhane ilindeki Resul ve Ehl-i Beyt âşığı değerli kardeşlerin çalışmalarını takdirle izliyorduk. Nihayet gösterdikleri büyük bir çabanın, sergiledikleri azim ve sabrın, ortaya koydukları aşk ve fedakârlığın neticesini alarak hayırsever halkımızın da desteğiyle tesis ettikleri Gümüşhane Ehl-i Beyt Kültür Merkezi’nin açılışına katılmanın sevinç ve mutluluğunu bize de yaşatan Rabbimize hamdüsenalar olsun.

Birinci etabının açılışı yapılan Gümüşhane Ehl-i Beyt Kültür Merkezi’nde canı gönülden bu ilim merkezini ihya eden kıymetli halkımızın yanı sıra Kevser Yayınları Genel Müdürü Abbas Kazımî, Ehla-Der Genel Başkanı Kadir Akaras, el-Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Seyyid Vahid Kaşanî, KİYDER yönetim kurulu üyesi Musa Güneş, değerli Ehl-i Beyt âlimlerimizden Ebulfazl Sert, Ali Carfi ve Sefer Akkuş hocalarımız da katıldı.

Dört kat olarak inşa edilen ve birinci etabı tamamlanan Gümüşhane Ehl-i Beyt Kültür Merkezi’nin eksiklerinin giderilmesi için gerekli maddi desteğin de kısa sürede sağlanması için müesseseler ve halkımızın yardımlarını beklemekteyiz.

Rabbimiz hayırlı ve mübarek eylesin, başta Hüseyin Taş hocamız olmak üzere oradaki bütün kardeşlerimizin yâr ve yardımcısı olsun…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bu haber 301 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
İLAN PANOSU

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI