Bugun...



Rahmet Peygamberi ve İslamî Vahdet Programına Davet

Uluslararası el-Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilciliği / İstanbul - Ekim / 2021

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2021 13:53

Rahmet Peygamberi ve İslamî Vahdet Programına Davet

 

 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (saa) ve Ehl-i Beyt İmamlarının altıncısı İmam Cafer-i Sadık’ın (as) kutlu doğumları münasebetiyle Merhum İmam Humeynî tarafından ilan edilen Vahdet Haftası tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir dizi etkinliklerle kutlanmaktadır.

 

Bu etkinlikler kapsamında Uluslararası el-Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilciliği tarafından, internet üzerinden online ilmi seminer düzenlenecektir.

 

“Rahmet Peygamberi ve İslamî Vahdet” başlıklı webinar 27 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’de gerçekleşecektir. Toplantının konuşmacıları şöyledir:

 

el-Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Dr. Seyyid Vahid Kaşanî, Değerli Ehlibeyt Âlimlerimizden Hasan Kanaatlı, Murtaza Akbulut, Ersan Baydemir, Alevî Din Âlimi İbrahim Kanadlı, Avukat Emin Güneş, Gürcistan Müslüman İdaresi Başkanı Ramin İgidov, Azerbaycanlı İlahiyatçı-Yazar Mir Cafer Eyyûbov.

 

Programlar Adobe Connect uygulaması üzerinden yapılacaktır. Bunun için öncelikle bilgisayarınıza, telefonunuza veyahut tabletinize Adobe Connect uygulamasını yükleyip daha sonra aşağıdaki linki girmeniz yeterlidir.

 

 

Webinar Katılım Linki: 

 

https://tr.miu.ac.ir/hikmet-pinari/

 




Bu haber 347 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
İLAN PANOSU

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI